Smukke og æstetiske plakater til gratis print

Jeg håber, at jeg er undskyldt…

Jeg har måtte sande, at når man starter en blog, så kan man rende ind i en del opstartsproblemer. Ting, man ikke vidste, ting, man glemte eller ting, som man ikke kunne finde ud af. Også selvom jeg virkelig har brugt mange måneder på at få det op at køre.

Jeg har gjort det endnu sværere for mig selv, da jeg har valgt at starte bloggen op uden for forskellige blogforums som for eksempel “Bloggers Delight”. Jeg er derfor fuldstændig på egen hånd (hulk..).

Som rubrikken understreger, så håber jeg, at jeg er undskyldt, hvis der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået på plads. Og hvis I støder på nogle problemer på bloggen, så giv mig endelig besked. Jeg arbejder på højtryk for at få ordnet de små fejl bloggen løbende møder, men jeg kan jo ikke rette det, hvis jeg ikke ved det.

Nå.. Men nok om alt det der ikke fungerer og mere om det der faktisk fungerer.

Bloglovin

Jeg har lige fået forbundet min blog med Bloglovin’ (yay!), så jeg vil meget gerne opfordre Jer til at følge mig derinde. I kan enten tilgå profilen gennem dette link eller i kan klikke på det lille hjerte i højre side af bloggen under “About”.

 

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke og æstetiske plakater til gratis print