SMART opbevaring til lejligheder

5 smukke uroer / mobiles

mobile

Det er ikke en hemmelighed, at jeg elsker mobiles – eller uroer, om man vil. Jeg synes, de bidrager med så meget liv og et lille touch af ‘kunst’ og dynamik inden for, som jeg virkelig, virkelig godt kan lide. Min mobile fra Kaja Skytte er mit helt store crush, fordi det indeholder mine to yndlingsting: messing og grøn marmor! Men jeg må indrømme, at mobilen fra Lappalainen er røget på min ønskeliste til jul!

mobiles

1 Kaja Skytte / 2 Lappalainen / 3 Niels Bohr / 4 Futura / 5 L’Atelier d’exercices

   

4 kommentarer

 • Og så blev i andre også hook’d 😀 De er jo mega fede, og passer flot ind i indretningen 😉
  Tror også jeg er med på nummer 1 og 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Ja! Jeg ejer allerede nummer 1 – nu mangler jeg bare 2’eren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine. Er ret vild med 1 og 2. Men de giver da et fint udtryk i rummet 🙂

  Rigtig god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART opbevaring til lejligheder