Den eftertragtede vinreol (og 5 mere)

A room above

Jeg har besluttet mig for at bruge lidt mere energi på at sætte Århus’ ‘boligpotentiale’ på landkortet, og derfor vil jeg lave en Aarhus-guide til de små finurlige butikker der ligger rundt omkring. Efterhånden håber jeg på at kunne opbygge et lille ‘kartotek’ af butikker, som jeg gerne vil anbefale! Kig forbi i ‘Butikker i Aarhus’ i menulinjen!

Naboen til Smellt hedder ”A room above” og er en butik i to etager. Ejeren kombinerer nyt med gammelt på en stilet og autentisk facon. Jeg er helt tosset med alle de små finurlige ting, som man kan gå på jagt efter i butikken!

P6300137 P6300148P6300134

Frederiks Allé 114, 8000 Aarhus
Torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-18:00
Lørdag: 11-14:00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eftertragtede vinreol (og 5 mere)