Min guide til en sund hjemmearbejdsplads

Atelier Aarhus 2018 er på trapperne!

p8290622

Hej alle sammen,

Har I det godt?!

Jeg beklager den radiosilence, jeg har lagt for dagen herinde på bloggen. Jeg har den sidste tid måtte indse, at jeg ikke kan det hele – hele tiden. Derfor har jeg den sidste tid haft fuld fokus på at få skubbet vores Atelier Aarhus kalender for 2018 udover kanten, og lige præcis dét skal I selvfølgelig opdateres på, fordi der kommer faktisk big news i eftermiddag!

Hvor har jeg glædet mig til at udgive dette blogpost! Emma og jeg har nemlig arbejdet det sidste år på gøre alle deltaljerne for næste års kalender helt perfekte, så kalenderen bliver en endnu bedre planlægningspartner til den nybagte mor, moren med mange børn, den studerende, bloggeren, medarbejderen etc. så vi alle kan få mere ud af den dyrebare tid, vi i forvejen har alt for lidt af.

Og nu er vi endelig klar til at dele lanceringsdatoen med jer!

 

p8290734

Hvis I er nye her på sitet eller på Emmas, så ved I måske ikke, hvad jeg snakker om:

I 2015 stiftede jeg sammen med min gode veninde Emma virksomheden Atelier Aarhus. Vores idé var at producere en smuk og funktionel kalender, der kunne alt dét, vi savnede: En kalenderbog, der samlede alle to-do lister, planer og indkøbssedler ét sted, og som kunne skabe plads til de ting, der er allervigtigst for én. Det viste sig, at vi ikke var de eneste, der synes, det var en god idé, for på bare én måned efter, vi satte kalenderen til salg, måtte vi melde udsolgt. Faktisk, så var det helt ufatteligt, hvor mange ordrer, der tikkede ind på bare de første 5 minutter! Det har også været en kæmpe motivation for os til at skabe et endnu bedre produkt til 2018.

p8290701

Hvis du vil være en af de første, der modtager information om, hvornår den nye kalender udkommer, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Allerede i eftermiddag afslører vi, hvornår vi åbner for forudbestillinger.

Atelier Aarhus nyhedsbrev

De næste uger kommer vi desuden til at dele sneak peeks af detaljer og forbedringer på vores Instagram. Vi er selv virkelig begejstrede for resultatet, og jeg håber, I vil følge med, for vi glæder os sådan til at løfte sløret for jer alle!

1 kommentar

  • Laila

    Tillykke med kalenderen, Mette. Jeg glæder mig til at se den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min guide til en sund hjemmearbejdsplads