Måneden der gik...

En virksomhedsdrøm come true: Atelier Aarhus

collage-2

Måske har I lagt mærke til en ny fane i menulinjen herover? “Atelier Aarhus” er netop blevet tilføjet permanent på bloggen. Nogle af Jer har måske hørt om Emmas og min virksomhedsdrøm, som vi er ved at føre ud i livet, og er med på, hvad jeg fabler om. For andre er det måske helt nyt. Hvis det er tilfældet, så velkommen til vores lille virksomhedseventyr – du kan læse meget mere om det hele på Emmas blog HER, hvor vi har forsøgt at involvere Jer i processen.

Atelier Aarhus’ første produkt er snart en real life kalenderbog for 2017 (aaaarh! Det er vildt!) i den fineste dusty green farve med de lækreste cremefarvede sider fyldt op med to-do lister, afkrydsningssedler og planlægningsplads. Dén kalender som både Emma og jeg har manglet ALTID, har vi skabt til alle Jer, der holder ligeså meget af at lave lister som os!

Det er helt sindssygt, at det er lykkes os at skabe en ÆGTE bog helt på egen hånd – lige fra udtænkning og design til faktisk at lave 416 sider klar til afsendelse til trykkeriet. Noget, der for et års tid siden var en sløret drøm om at skabe noget sammen, er nu få krillimillimeter fra at blive til virkelighed! Indtil nu har vi taget Jer med på vores kalenderrejse på Emmas blog, men i dag føler vi, det er tid til, at vi rykker herover på chaoticharmony.dk og sniksnakker lidt om projektet.

 

P5270368

Hvor langt er vi?
Vi har overført et beløb til trykkeriet, der giver mig hjertebanken, og produktionen af Atelier Aarhus’ første kalender er liiiiige på trapperne – altså sådan lige PÅ trapperne! Det betyder desværre også, at jeg er på ferie, når den første kasse med kalendere kommer ind ad Emmas hoveddør, at hun er den første til at ae og røre dem, ÆV!, og at jeg er nødt til at være sikker på, at Simon er hjemme, når hun modtager dem, så hun ikke besvimer af begejstring (…og selvfølgelig så han kan filme hendes ansigtudtryk, når hun ser den).

P5270648

Hvad arbejder vi på?
Emma og jeg har virkelig mærket på egen krop, hvordan det føles at være ‘iværksættere’, ‘entreprenører’, eller hvad man nu ellers kalder det. Der har virkelig været mange udfordringer undervejs. Den nyligste var, at hele omslaget blev lavet forkert hos trykkeriet. Det betød selvfølgelig et setback i tidsplanen, men ellers er vi fuldstændig tilbage på sporet. Yay! Vi regner med at åbne for ‘preorder’ af kalenderen 1. september, og I kan til den tid bestille kalenderen ved at klikke på den nye fane oppe i menulinjen. Vi skal selvfølgelig nok give Jer nys om, så snart den er åben! Vi glæder os så meget til at vise Jer vores fine webshop og alt, hvad vi har arbejdet på i LANG tid! Der er tale om få uger, før hele ræset starter, og vi håber virkelig, at I har lyst til at følge med og støtte os i at forfølge vores fælles drøm. Det betyder mere, end I kan forestille Jer!

P5270523

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måneden der gik...