Atelier Aarhus 2018 er på trapperne!

Atelier Aarhus webshoppen er åben + sneak peeks

p8290734

Hej alle sammen,

Hvor er I vilde, altså! I går aftes åbnede Emma og jeg for forudbestillinger på Atelier Aarhus’ webshop. Vi vidste godt, at interessen for den fine kalender var stor, men at så mange ville forudbestille et eksemplar?! Dét havde vi ikke turde håbe på!

Derfor er smilet også ekstra stort her til morgen, og Emma og jeg vil gerne starte dette blogindlæg med at sende et kæmpe (!!!) tak til de af jer, der tror på os, og er lige så forelskede i kalenderen som os.

Hvis I endnu ikke har været forbi Instagram for at se lidt sneak peeks af dette års kalender, så får I lidt serveret her.

Som sagt før har vi valgt, at kalenderens endelige udtryk og design i år skal være en overraskelse, men vi afslører sneak peeks og detaljer i løbet af måneden, indtil vi løfter sløret på coverdesignet senere i september.

2018-kalenderen bliver en éner, og vi er virkelig stolte af den! Den har fået et nyt og forbedret design, og vi har brugt alt vores energi på at sikre, at den både er smuk, æstetisk og topfunktionel.

p8290701

Vi kan afsløre, at I igen i år vil få et smukt bogmærke med jeres bestilling. Dette år kommer bogmærket i sølv, hvilket matcher de diskrete sølvdetaljer, som kommer til at være på coveret.

p8290783

En af de vigtigste forbedringer er covermaterialet. Vi har udsat materialet til 2018 for fedtede fingre, væske og slid, så vi er sikre på, at jeres kalenderbøger vil ældes med ynde og patinere smukt – selv efter et års brug.

p8290653

Tyndere og smallere Ja, I læste rigtigt! Det er lykkes os at gøre bogen både tyndere og smallere end i 2017, selvom det indvendige design ikke har ændret sig meget.

p8290766

Det indvendige design forbliver det samme med kun ganske få ændringer, og vi har beholdt alle de features, som gør kalenderen til noget helt særligt: Heriblandt de udrivelige lister og lommen til løse sedler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Atelier Aarhus 2018 er på trapperne!