3 bedste plakatwebshops

Bagagerumsmarked: Ses vi?

Når jeg ikke pakker kalendere, så pakker jeg sager ned til, at Emma, Ida og jeg skal på bagagerumsmarked på Ingerslevs Boulevard i morgen. Jeg glæder mig ufatteligt til at få tømt lidt ud, og tro mig, det har VIRKELIG været hårdt at tage afsked med nogle af tingene!

Jeg sælger ud af alt fra lamper til nips og plakater. Og jeg lover Jer – det er BILLIGT! Det samme lover både Emma og Ida, som har tømt ud i skabe og skuffer for herrelækkert tøj, sko og nips!

Ses vi i morgen fra 10-16? Jeg glæder mig!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 bedste plakatwebshops