Curtains.. Which ones?

Beautiful posters + 25% discount code

Indlægget er udgivet i samarbejde med Deseniod4

Som jeg skrev i dette indlæg var jeg simpelthen ikke tilfreds med billedevæggen i stuen. Jeg har i lang tid haft svært ved at definere præcis hvad, der var galt, men efterhånden fandt jeg ud af, at det grønne litografi bare slugte alt for meget i rummet. Derfor gik jeg på rov efter nogle nye plakater til væggen på Desenio.dk – en webshop spækket med lækre plakater i mange forskellige stilarter.

d3

Normalvis ville jeg nok have valgt nogle plakater med mere farve, men jeg ikke denne gang, da stuen simpelthen ikke kan bære det. Derfor er den smukkeste kvinde og Whisper kommet op sammen med min glade mand og litografiet, jeg slæbte hjem fra Italien i sommers.

d1

Desenio har et væld af billige plakater i virkelig fin kvalitet. Den dansende dame står for eksempel til KUN 59 kr og Whisper står til 99 kr! Jeg har sat plakaterne i sorte rammer fra Desenios sortiment, hvilket jeg er virkelig tilfreds med. Desenio leverer nemlig rammer med plexiglas, så vi har ikke haft behov for andet end søm for at hænge billederne op!

Men nu kommer det bedste!

d2

Desenio gerne forkæle jer lidt ekstra her i starten af det nye år med en rabatkode, der giver 25% rabat på alle plakater udover deres premium-plakater (Foto Factory, Tove Frank, Kate Moss). Skriv chaotic i rabatkoderubrikken med små bogstaver. Rabatkoden gælder fra og med i dag (10. januar) og til og med 12. januar 2017.

 

   

4 kommentarer

 • Cathrine

  Jeg er ret vild med det store billede til venstre. Hvor har du det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er købt i Italien for nogle år siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er så vild med din glade mand, hvor er han fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Julie,
   Kig eventuelt på Instagram. Hun hedder vist @pronouncedjone 🙂
   Jeg tror måske, at ham her er en ener, men prøv da at spørg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Curtains.. Which ones?