En unik, kreativ lejlighed i hjertet af Århus (repost)

Boligcrush: String Pocket

God-torsdag-morgen folkens,

Jeg sidder lige og nyder tilværelsen i min sofa med min kaffe og bliver en anelse købelysten idet jeg ser denne smukke reol (med stor, tyk streg under ‘smukke’). Måske har I allerede opsnust vidunderet?

Jeg sidder i desperation og leder efter et sted, hvor denne reol vil komme til sin ret, og efter pengene der skal betale for den. Faktisk så kom prisen bag på mig, fordi systemet med tre hylder faktisk ikke er særlig dyrt – eller det synes jeg i hvert fald ikke efter at have aet dens robuste hylder et par gange i bolighuset. Reolen kan blandt andet købes HER i flere forskellige farver.

Maria_Ordenes

Josefin_Haag

Anna_Soderberg

KILDE

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En unik, kreativ lejlighed i hjertet af Århus (repost)