Sådan kom verdens smukkeste bord til verden....

Månedens plakat (gratis download)

Hver måned deler jeg et smukt/motiverende/betydningsfuldt citat, som enten I eller jeg selv har fundet. Jeg laver citatet til en plakat, som I kan downloade her på bloggen. Samtidig kan vi bruge citatet, som et lille fokusområde i løbet af måneden og inspirere hinanden til at klø på!

Jeg må da nok indrømme, at månedens citatplakat egentlig ikke kan kaldes et citat – faktisk overhovedet ikke. Det er nok mest, fordi jeg virkelig ikke er stødt på et citat i den seneste måned, som jeg ikke synes lød corny eller banal. Der er langt imellem citater, som jeg synes holder vand. I kommer ikke til at se noget til citater som “You only live once” eller “What doesn’t kill you makes you stronger” her på bloggen. Jeg håber ikke, jeg træder nogle over tæerne, når jeg siger, at de simpelthen er blevet skambrugt.

I stedet har jeg lavet denne plakat til jer, som kan printes op til A2 papirstørrelse!

headerDOWNLOAD HER

[archive-grid cat=”gratis-print” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kom verdens smukkeste bord til verden....