HJÆLP! Hvilken farve?!

Crush: THE M hovedgærde

bythornam_27_cropped_web-1

Okay, wow! Jeg er faldt pladask for det her sengegærde! Og jeg ønsker, ønsker, ønsker mig det virkelig til lejligheden. Jeg har normalvis et lidt stramt forhold til sengegærde, fordi jeg synes, det er svært at finde noget, der ser lækkert ud! Kan I anbefale nogle?

Det smukke anilin læder ligger lige det der lidt antikke, unikke look over sengegærdet. But money counts… desværre er sengegærdet ikke noget, vi dødelige har råd til, medmindre vi lige får sparet lidt op. Hold fast, det koster 12.150 kr, og kan købes her

 

33527f5bc9a479b3b602c2581ab9fe24

   

4 kommentarer

 • Sabina

  Jeg er også faldet for det!
  Har en mega kreativ kollega og vi er ved at lave et sengegærde i læder til mig. Det bliver slet ikke så stilrent som dette, for læderet er meget patineret og kommer fra en gammel sofa. Jeg har sprættet hynderne op og hun syr sammen til et stykke, som vi sætter på en mdf-plade med noget pladevat imellem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Ej, hvor lyder det bare sejt, Sabina!
   Jeg har også overvejet, om det kunne lade sig gøre at lave selv – jeg har jo en god aftale med Læderiet i Aarhus, meeeen jeg havde egentlig tænkt, at det var for omfattende. Kan jeg få lov til at se det, når I er færdige? 🙂
   / Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Wauv, det er virkelig flot. Og især op imod den fine mørke grønne farve. De er dælme gode til hinanden, de farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP! Hvilken farve?!