Stuen er stadig ikke færdig...

Den eftertragtede vinreol (og 5 mere)

pa061710 pa061714

Nej, hvor har jeg fået mange mails og kommentarer med spørgsmål om, hvor vores vinreol er fra. Desværre er jeg jer et svar skyldig hver evig eneste gang. Jeg lader mig fortælle, at den er gået i arv blandt tidligere kærester i nogle år, og faktisk har der ikke rigtig været nogle glade tagere, hvilket jeg OVERHOVEDET ikke forstår! Nu er den endt hos os, og vi er SÅ glade for den!

Men nok skal være nok, så da en sød læser, Yasmin (tak, Yasmin!), skrev tidligere i dag og spurgte, hvor den var fra, gik jeg på udkig på internettet, og jeg fandt ikke lige dén, men jeg fandt nogle, der ligner den til forveksling!

 

   

2 kommentarer

  • Yasmin

    Jeg tænkte nok at den I havde ikke lige var til at støve frem. Men super fine alternativer, tusind tak for inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuen er stadig ikke færdig...