Hvad er den perfekte lampehøjde?

Den funktionelle altan

Så er det min tur til at give jer alle grønt lys til at plante ud på altanen, og så håber vi bare på, at der ikke dukker de der pludselige snestorme op her i foråret 🙂 Sidste weekend stod på praktisk arbejde og klargørelse af altanen. Et projekt, jeg egentlig har glædet mig til, fordi vi er så enormt afhængige af vores lille udendørs oase om sommeren, fordi vores lejlighed ikke er specielt stor.

Vi endte med at droppe den klassiske to-stole-og-et-bord-løsning og istedet indrette altanen efter det, vi bruger den mest til: At læse, sole og spise morgenmad i weekenderne. Derfor har vi gjort plads til et stort tæppe og en masse puder derude, så vi kan ligge behageligt og rart ude i solen, som på en god dag skinner på altanen helt fra 8-21.

altan1

Vi har plantet nogle smukke Hortensia, købt en altankasse og plantet velduftende Origano deri. Og købt et funktionelt rullebord til Jacobs højtelskede grill, så jeg kan få alt rodet (krukker, jord etc.) væk fra gulvpladsen og op på hylden.

 

altan2

 

Så har vi købt en fin taburet/et minibord til at kunne stille imellem os til kaffe, bøger og hvad der ellers måtte være. Og så har vi simpelthen fået et espalier op ad den ene side, hvor Efeu skal vokse henad og skærme lidt for vinden. Mine hjemmedyrkede Agaver har fået nye og større potter, så de forhåbentlig kan vokse sig endnu større.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er den perfekte lampehøjde?