Moodboard: Vores kommende badeværelse

Det færdige viktualierum

261 5

Jeg er seriøst GLAD for mit nye viktualierum, som min kæreste og min søde bror har bikset sammen til mig! Det er helt uundværligt at have et lille rum på bagtrappen, hvor min juicer, elkedel, vaffeljern og røremaskine kan stå fast. Samtidig har vi fået lavet en masse hylder, hvor der er plads til vaskemiddel, vaser, køkkenudstyr, spiritus, kogebøger og meget meget mere. Jeg er helt vild med de fine kasser, som vi har hentet i IKEA. De charmerende trækasser er meget ‘tro’ mod rummet, og der er helt vildt meget plads i dem!

Følg med i vores lejlighedsrenovering her

   

2 kommentarer

 • Sabrine

  Hej.
  Jeg er også ved at lave depotrum og er nysgerrig efter hvilke mål der er de rette. Tænker et firkantet rum må være det ideelle. Hvad er målene på dit depotrum og bruger du dør derind eller skabslåge? 🙂 mvh Sabrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Sabrine,

   Vores depotrum har nogle skæve mål – det er en gammel bygning fra start 1900-tallet, så der er ingen mål, der er ens 😉
   Men det er omkring 1 meter gange 1 1/2, vil jeg tro. Min bror har speciallavet alle hylder, så alt pladsen er udnyttet.
   Jeg ville nok anbefale i hvert fald halvanden meter i bredden (hvis man altså selv kan vælge) 🙂
   Og der er en dør derind, som er ligeså gammel som resten af bygningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard: Vores kommende badeværelse