Udendørsplanter perfekt til dansk sommervejr

DIY plantehænger i læder (repost)

Aaaaaaaah, i dag har jeg fri! Efter eksamen tidligere på ugen og økonomiundervisning i går, glæder jeg mig virkelig til at bruge dagen i dag på at skrible en masse spændende indlæg til jer!

Første punkt på to-do listen var at finde et blogindlæg, som jeg synes fortjener en chance til. Nu når jeg er blevet en del af det nye netværk, vil jeg bruge lidt energi på at fremhæve tidligere blogindlæg og -kategorier, som jeg er særligt glad for, og som jeg synes, repræsenterer bloggens “identitet” godt.

I dag er turen kommet til denne DIY plantehænger i cognacfarvetlæder. Jeg skal faktisk i gang med at lave et par stykker mere – det er sådan et hyggeligt projekt at sidde med udenfor imens solen skinner.

 

REPOST

Jeg er pænt glad for læder – jeg synes det bliver så flot, når det patinerer, og udtrykket bliver liiiige lidt mere elegant, fordi læder kan holde til meget mere vægt end almindelig snor, og man kan derfor bruge tyndere lædersnor end man kan bruge almindelig snor. Jeg kunne i virkeligheden godt have valgt en endnu tyndere lædersnor, så udtrykket blev endnu mere elegant (det skriver jeg lige bag øret).

DIY læder plantehænger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg havde et gammelt søm hængende i soveværelset (vel fra et tidligere DIY projekt der mislykkes), og jeg ville ikke tage det ud, fordi så har jeg jo bare et endnu grimmere hul i væggen. Derfor har min nye plantehænger fået plads inde i soveværelset, og jeg synes, det ser så fint ud.

Her har I en nem guide til, hvordan I laver denne badboy. Hvis der dukker nogle spørgsmål op, så spørg mig endelig i kommentarfeltet!

collage1 kopi
1 Du skal bruge cirka 8 meter tynd lædersnor, en saks, en potte med underskål, en plante, et søm eller en krog og evt. tape.

2 Nu skal du klippe lædersnoren i 4 stykker á cirka 2 meter.

collage2 kopi
3 Bøj de fire lange lædersnore på midten og bind en knude, så der dannes en løkke.

4 Saml de 8 snore der nu er, og saml dem i par á 2 og bind en knude så langt nede, som du vil have dine potter skal hænge. Afstanden fra løkken skal være den samme for alle 4 par.

collageny

5 Nu skal du dele de 4 knudepar og danne 4 nye par med snorenes sidepartner, ligesom på billedet. Bind cirka knuden 6-7 cm nede (men det afhænger af, hvor stor din potte er, så prøv dig frem). Og HUSK at afstanden skal være den samme fra løkken for alle par.

6 Fortsæt denne proces indtil du ikke vil have flere led (jeg bandte 3 rækker knuder) og saml så alle 8 snore. Bind til slut en knude af alle 8 snore ca. 6-7 cm fra de forrige knuder.

VOILA! Så har du den fineste læder plantehænger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørsplanter perfekt til dansk sommervejr