Den smukkeste bogreol i vores køkkenalrum

DIY nem magasinholder

3

Det her er faktisk en af mine favorit DIY-projekter til dato, og jeg glæder mig sådan til, den også kan komme op at hænge på væggen. Indtil nu har min fine DIY-baby fået en plads på køkkenknagen. Den her holder tog mig kun (!) 20 minutter at lave, og jeg elsker virkelig dens rodede og skæve udtryk – samtidig med, at den jo er vildt praktisk! Jeg har brugt sølle 68 kr på denne badboy!

1

Du skal bruge:

  • 1 nøglering (jeg købte min i Søstrene Grene)
  • Træperler (jeg brugte 8 sorte træperler fra Søstrene Grene)
  • Lædersnor (jeg købte 6 meter cognacfarvet læder hos Søstrene Grene)

5

Fremgangsmåde (se billedguide nedenfor):

Du skal tage din nøglering og ‘vikl’ lædersnoren ind gennem hullet op til flere gange. Jeg lavede forskellige længder i læderet, så perlerne ikke sidder i helt samme højde, men lidt mere ‘hulter til bulter’. Når du er løbet tør for snor så afslut ved at sno lædersnoren rundt i toppen og bind en knude ligesom på billedet. Derefter put perlerne på hver deres snor og bind en dobbeltknude, så perlerne ikke kan falde af, og så har du en færdig (og smuk!) magasinholder.

67

9  8

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste bogreol i vores køkkenalrum