Sneakpeak af min nye billedvæg

Download gratis plakater til køkkenet

SageCard

Godmorgen folkens!

Hvor er jeg bare glad og beæret over den velkomst, jeg har fået her på Bloggers Delight. Jeg er allerede ret glad for, at jeg takkede ‘ja’ til tilbuddet om at blive overflyttet til netværket! Jeg er stadig i gang med at justere lidt i layoutet, så hvis I opdager små ‘upsere’, så råb endelig højt i kommentarfeltet.

I mens jeg får fundet mig fuldstændigt til rette i de nye omgivelser, så vil jeg lige vise jer nogle lækre, lækre, LÆKRE plakater med krydderurtemotiver, jeg fandt forleden. Ikke nok med at de er flotte, så kan I ovenikøbet downloade dem gratis ved at følge linket under billederne! Jeg forestiller mig, at de vil klæde min køkkenvæg udmærket her til sommer.

plakat-urter

urter1

DOWNLOAD PLAKATERNE HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak af min nye billedvæg