DIY nem magasinholder

Eksklusiv adventskalender til jer!

ph138145

Yes, you heard me!

Jeg har i samarbejde med nogle lækre danske designmærker, fået lavet en adventskalender til jer der strækker sig over de næste 4 søndage til og med juleaften. 5 gaver til jer – og jeg lover jer virkelig, at vi har fundet nogle lækre ting til jer! Fordi jeg synes, I skal forkæles lidt ekstra i løbet af julemåneden, og fordi, jeg synes, I fortjener en kæmpe TAK for den interesse, I viser her på bloggen.

Jeg vil selvfølgelig ikke løfte sløret for, hvilke mærker osv, der gerne vil forkæle jer, men kig forbi på søndag, hvor første adventsgave kommer på højkant (gud, hvor går tiden dog stærkt!)

 

Ramme 1

Ramme 2

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY nem magasinholder