Sommerklar altan del 1 // Er din altan eller terrasse også bleg?

En lejlighed i særklasse i nybygget ejendom

Som et indslag her på bloggen besøger jeg hver måned nogle mennesker, som gør en dyd ud af at gøre deres hjem til deres eget. Det er noget, jeg meget gerne vil promovere her på bloggen i form af små, korte boligreportager. Det handler om indhold – ikke om facade. Derfor skal vi se på drømmehjem. Drømmehjem for dem, der bor der.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at boligreportagerne “Et drømmehjem” er dem, jeg elsker allermest at lave og skrive her til bloggen. Det er der én simpel årsag til, og det er, at jeg har en undskyldning for at besøge en masse hjem, hvor jeg kan gå lidt på opdagelse, udforske og lade mig inspirere af sammensætninger og indretningsstile, som jeg ikke bruger i mit eget hjem. Det er faktisk hér, jeg får størstedelen af min inspiration til indretning og design.

Dette besøg var bestemt ingen undtagelse, og falder lidt udenfor de hjem, jeg før har besøgt. Det er et hjem, hvor æstetikken er i top. Rene linjer giver min skønne veninde, Kathrine, som bor her, rum til at slappe af. Hun har bosat sig i det (relativt) nybyggede kvarter i Åhusene i Aarhus, hvor kvaliteten er HELT i top. De massive trægulve er SMUKKE, altanen stor og lysindfaldet helt fantastisk (noget som specielt jeg er meget misundelig på). Jeg har altid været meget betaget af Kathrines evne til at sammensætte forskellige brugsgenstande på nye måder. Velkommen indenfor!

køkken

stue

soveværelse

badeværelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar altan del 1 // Er din altan eller terrasse også bleg?