Lav din egen lille tidskapsel

En unik, kreativ lejlighed i hjertet af Århus (repost)

Nu når jeg er blevet en del af det nye netværk her på Bloggers Delight, vil jeg bruge lidt energi på at fremhæve tidligere blogindlæg og -kategorier, som jeg er særligt glad for, og som jeg synes, repræsenterer bloggens “identitet” godt. Turen er kommet til én af mine yndlingskategorier, og til det der gør netop ‘Chaotic Harmony’ helt speciel. Det er nemlig boligreportagerne fra kategorien “Drømmehjem”, hvor jeg hver måned har besøgt nogle mennesker, som gør en dyd ud af at gøre deres hjem til deres eget.

Og pssst, i starten af næste måned joiner en helt ny lejlighed det voksende arkiv af drømmehjem!

 

Freja og Daniels lejlighed var det første, der stod for skud. Heldigvis havde de også mod på, at jeg indtog deres lejlighed for at fotografere deres skønne og yber-kreative hjem.

13

Men hvad er det, der gør deres hjem så specielt? Det er netop dét, at man kan mærke, hvem der bor der. Det gør Freja og Daniel, og ingen ville passe bedre ind i de rammer, som de har skabt. Deres lille 2 værelses lejlighed ligger få skridt fra Magasin, tæt på Klostertorvet i hjertet af Århus.

8

Freja (det kan jeg vist godt sige, uden at Daniel bliver mopset?) er en haj til at lave små sjove og unikke løsninger til deres fælles hjem, og hun gør det på den mest elegante facon med en masse nips, som bliver kombineret på nye måder. Der er virkelig kælet for de små detaljer, og der er både unikt, gammelt, brugt og nyt – i en smuk og æstetisk kombination.

11049

Daniel og Freja har nemlig formået, i deres nordisk inspirerede hjem, at kombinere den stil, som de godt kan lide med personlighed og originalitet. De har ikke indrettet efter en boligskabelon. De fortolker, eksperimenterer og leger med indretning, samtidig med at praktik står højt på deres liste – man skal jo kunne se og mærke, at der er nogle der bor og lever i lejligheden.

614517

Jeg håber, I kunne lide dette indslag? Jeg ved, at Freja og Daniel følger med herinde, så hvis I har nogle spørgsmål, som “hvor er den der vase fra?” eller “hvordan har du lavet den der?”, så er jeg sikker på, at I vil få et svar 🙂

 

   

9 kommentarer

 • Katrine

  Flot! Hvor mon hylderne over spisebordet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  Wow, imponerende! Jamen så må jeg i gang med at være kreativ ?
  God weekend til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er jeg sikker på, du kan mestre! 😉 God fornøjelse ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  Bliver simpelthen nød til at vide hvor den fine wallsticker ved TV’et er fra? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Lilly,
   Jeg kan godt forstå, at du er nysgerrig – jeg elsker den også, og faktisk spurgte jeg Freja og Daniel om det samme for et stykke tid siden 😉 Freja har købt noget sort dekorationstape, og så har hun selv lavet mønstret på væggen. Jeg håber, det var svar nok. Ellers må du endelig skrive igen! 🙂
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvis man vil se mere af lejligheden, kan man følge mig på instagram @frejaflejsborg ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Steenfat

  Dejligt hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Du har helt ret – SÅ skønt hjem, Laila 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen lille tidskapsel