Nytår #4: Verdens nok bedste velkomstdrink!

Et kæmpe GODT NYTÅR her fra Samsøhytten!

Godmorgen 🙂

Jeg sidder her med fødderne oppe, håret i en rodet knold og kigger på verdens sødeste Emma, der også sidder og skribler på sin PC. Vi sidder i et sommerhus sammen med vores darlings (de skøre drenge, som vi af uransagelige årsager valgte at slæbe med og to skønne, skønne veninder) på Samsø. Det er nemlig her, festlighederne skal stå til nytårsaften senere. Vi er allerede i gang med at kridte danseskoene. Det er simpelthen så hyggeligt selskab!

Som jeg har sagt før, så elsker jeg at kigge tilbage på året, der er gået. Jeg tror, det er sundt at reflektere lidt over tingene. Det vil jeg bruge dagen i dag på, og i morgen kigger jeg forbi til lidt mere nytårssnak!

Jeg tjekker kun lige ind på bloggen i dag for at ønske jer alle en skøn, skøn aften i selskab med folk, I har kær. Pas nu på hænder og fødder, og kom godt ind i det nye år,  som jeg håber kommer til at byde på en masse spændende nye oplevelser!

Godt nytår her fra Samsøhytten!

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår #4: Verdens nok bedste velkomstdrink!