Hvilken farve skal jeg vælge?

Et originalt hjem i Aarhus midtby

Som et indslag her på bloggen, vil jeg hver måned besøge nogle mennesker, som gør en dyd ud af at gøre deres hjem til deres eget. Det er en ting, som jeg meget gerne vil promovere her på bloggen i form af små, korte boligreportager. Det handler om indhold – ikke om facade. Derfor skal vi se på drømmehjem. Drømmehjem for dem, der bor der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I februarudgaven af “Et drømmehjem” har min søde veninde Rikke inviteret os indenfor i hendes fine studielejlighed, som ligger få hundrede meter fra Strøget i Aarhus. Man skal lige ind af en dør, op ad en trappe, lidt til højre for at komme frem til Rikkes hyggelige etværelses lejlighed, som er pakket tilpas væk bag de gamle huse i Århus midtby. I baghuset kan man ikke høre den karakteristiske summen fra midtbyen.

På de beskedne 49 kvadratmeter har Rikke indrettet sig i hjemlige rammer i en lejlighed, som rummer alt, hvad hun har behov for. Det er hyggeligt, hjemligt og originalt.

citat-rikke-1

Rikke gør en dyd ud af at sætte sit eget præg på indretningen – med personlige arvestykker, små finurlige loppefund og blandt andet en hjemmefoldet papirglobus, som jeg knuselsker! Man er på ingen måde i tvivl om, at der i denne lejlighed bor et menneske, som kærer for sine ting og går op i æstetik.

citat-rikke-3

Velkommen indenfor i Rikkes hyggelige, autentiske og originale hjem!

collage1collage3collage4collage5collage2collage7

[archive-grid cat=”et-droemmehjem” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

   

4 kommentarer

 • […] ligeså smukke Moesgaard strand i virkelig godt selskab. … Jeg har været på besøg i det dejligste lille hjem … Og nydt synet af vores lille […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert og personligt – jeg er vild med det!
  Og den der krystalkaraffel er da bare for skøn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Sikke et dejligt hjem. Lige til at blive glad(ere) over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken farve skal jeg vælge?