Mine keramikfavoritter

Før/efter: Lejlighedens nye (gamle) beboer

1

Nej, hvor har jeg glædet mig til at dele det her indlæg med jer!

Jeg vil vise Jer lejlighedens nyeste beboer. Oxford-stolen er egentlig en stol, jeg har haft stående i et stykke tid, efter min far og jeg købte to styk på en auktion. Vi gjorde det, man på godt jysk ville kalde et ‘røverkøb’, men jeg har i laaaang tid haft et brændende ønske om at få den ombetrukket. For et par måneder siden fik jeg langt om længe taget handling på det, og for nogle uger siden kom min elskede Arne Jacobsen stol hjem fra møbelpolstreren – i nye, forbedrede klæder. Jeg er simpelthen så glad for resultatet, og jeg bliver titusinde gange gladere, når jeg kigger på de før/efter-billeder, jeg skal til at vise Jer!

{FØR}

P2190209

Desværre var stolen ikke betrukket i den heldigste farve – faktisk overhovedet ikke! Den var orange (ikke bare orange, men SKRIGENDE orange). Det er simpelthen en utaknemmelig farve – i hvert fald hjemme hos mig.

{EFTER}

Stolen er blevet ombetrukket med det fineste Cognacfarvede læder.

1

5

4

6

 

   

2 kommentarer

 • Camilla Kirstine

  Hvor er den blevet SMUK! Hold nu op! Hvad skal man slippe for sådan en ombetrækning? Tænker det ikke er en helt billig udgift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Camilla,
   TAK for din søde kommentar! Jeg er simpelthen så glad for den!
   Nej, det har taget mig reeet lang tid at spare op. Jeg slap 4000 kr for en ombetrækning med den dyreste lædertype.
   Det gode ved det er dog, at jeg ved, pengene ikke er “smidt ud af vinduet”, men bliver i stolen, hvis den skulle sælges engang (selvom det nok ikke kommer til at ske)! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine keramikfavoritter