SE SØSTRENE GRENES JULEKOLLEKTION

Forebyg et nedtrykt vinterhumør

1 Igennem årene har jeg lært mig selv så godt at kende, at jeg ved, jeg er risikozonen for at ende med en følelse af nedtrykthed i løbet af vinteren – nogle år er det sågar endt med en vinterdepression. Og jeg er bare én person af rigtig mange, der kommer til at mangle D-vitamin og serotonin i løbet af vinteren. Det er ikke ualmindeligt – slet ikke.

4

Sidste år slap jeg ret nemt omkring dårligt vinterhumør ved at få dyrket en masse motion og spise et ekstra tilskud af D-vitamin, men efter et ret turbulent og hektisk år, vil jeg forebygge, at efterveerne af hele året ikke rammer mig så snart dagene bliver kortere og soltimerne mindre. Jeg har derfor klikket min absolutte vinterfavorit hjem igen, efter den tidligere måtte lade livet forrige år: En lysterapilampe i vækkeur-format!

3

Disse lamper er medicinsk anerkendte for deres effekt på vintertræthed, og efter jeg har mærket lysets effekt på egen krop, må jeg bare erkende, at det er super-super effektivt. Uanset om man bare er lidt vintertræt, så gør det virkelig én frisk og oplagt om morgenen!

Jeg vil hellere forebygge, at jeg ikke ender med at være vinternedtrykt, så min fine lampe vækker mig allerede hver morgen. Det er simpelthen R-A-R-T, og jeg kan kun anbefale det til alle! Det er faktisk den bedste gave,  jeg har givet mig selv længe.

Forbrugsguiden skriver om denne lampe:

“Modellen har ikke været testet af Depressionsforeningen, men en lidt ældre model med de samme egenskaber – bare firkantet i stedet for rund – har fået 5 ud af 5 smileys.”

Lampen kan købes HER

 

Dette indlæg indeholder et eller flere links, der giver mig en lille kommission, hvis du køber noget gennem bloggen. Jeg linker kun til produkter, som jeg enten selv ejer eller oprigtigt ønsker mig. Når du køber noget gennem et link, støtter du mit arbejde 🙂

   

6 kommentarer

 • Maria

  Sådan en har jeg længe ønsket mig, så fedt at høre at den faktisk virker! Den må skrives på ønskelisten til jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det lyder virkelig fornuftigt, Maria! Jeg håber, du får lov til at få glæde af sådan en lækkerhed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sender penge i din retning. Har ville købe en lysterapilampe i lang tid, men synes, at det var lidt af en jungle – indtil nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er også lidt af en jungle, og mange lamper er MEGET dyre, så den her er så absolut pengene værd! Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Tak Carla! Jeg håber, du kunne bruge det 🙂
   Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE SØSTRENE GRENES JULEKOLLEKTION