Boligcrush: String Pocket

Forvandl IKEA-møbler til luksusmøbler

Har I også, ligesom jeg, et par IKEA-møbler derhjemme, som er ‘fine nok’ og samtidig en smule lavvande i pengepungen? Jeg har samlet nogle (fuldstændigt uundværlige) idéer til, hvordan man pifter det kedelige, ordinære IKEA-møbel op til at blive noget unikt og originalt.

Der er nemlig efterhånden en del virksomheder, der har taget kampen mod ordinære IKEA-møbler op, og der tilbydes efterhånden en del tilkøb til møblerne, som liiige kan give dem dét ekstra. Jeg har listet mine fire bud herunder:

 

Reform køkkenet

Reform er en dansk virksomhed, der har skabt deres supplement til IKEAs køkkener i fællesskab med arkitekter, og wauw hvor er det bare lækkert! Tag lige ti sekunder, og kig på de her vidundere……. Jeg er solgt!

1

2

Superfront

Jeg kan slet ikke få armene ned over Superfronts designs til skabslåger og diverse andre ting. De tilbyder en bred vifte af produkter – og jeg er vild med det!

64

Prettypegs.com

Prettypegs er en skæg virksomhed, der producerer ben til IKEA-møbler i alle afskygninger – sofaer, kommoder, stole, borde osv. De tilbyder en bred vifte af alternativer til kedelige IKEA-ben, og de er helt sikkert et besøg værd.

pretty1 pretty2

Bemz

Jeg har faktisk en IKEA-sofa, og jeg har efterhånden haft den i maaaaange år. Jeg har måtte erfare, at man ikke behøver købe en ny sofa, fordi man er træt af den gamle. Det er der én årsag til, og det skyldes blandt andet et firma som Bemz, som laver betræk til IKEA-møbler.

3

   

3 kommentarer

 • Nannas

  Okay, så kan det godt være, at jeg selv må i gang med nål og tråd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nannas

  Vi har lige købt sådan en brugt Ektorp sofa med chaiselong rigtig billigt http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/living_room/10661/ . Sofaen har en rigtig sødform, men jeg er ikke så vild med, at stoffet går helt ned til gulvet. Ved du om der findes firmaer der laver nyt betræk til den model, men hvor benene er fri, så man kan se ind under sofaen? Det ville virkelig klæde den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej!
   Jeg forstår fuldstændigt, hvorfor du gerne vil have, at man skal kunne se benene – det foretrækker jeg også!
   Jeg kender kun Bemz, som laver den slags betræk? Ellers så må jeg være dig et svar skyldig 🙁
   Eventuelt skal du ud i et DIY-projekt? 😉
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligcrush: String Pocket