Ugens planteguide: Sophora "little baby"

En fuldstændig overset trend

Oh yes, you heard me. Det er lykkes mig at finde en trend, som endnu ikke er blevet spottet her i bloguniverset.. Eller det tror jeg i hvert fald ikke, den er. Jeg elsker den ikke mindre af den grund, og jeg vil selvfølgelig introducere jer til den lækkerhed, der holder mig vågen om natten lige for tiden 😉

Det er papirvægte, jeg taler om. Blandt mange grimme varianter findes der nogle, der er så smukke, at de gør op for alle de andre mindre kønne! Nu tænker du nok: “jamen, hvad skal jeg dog bruge sådan en til?!”, og mit svar til dig er: “det ved jeg virkelig ikke!”. Jeg ved bare, at de er pæne, og jeg kunne forestille mig, at man stiller dem ovenpå løse papirark eller bøger. Hvorfor? Der må jeg igen være jer et svar skyldigt, men pænt – dét er det!

trend AYTM globe

Især denne vase er jeg helt vanvittigt forelsket i!

Jeg har herunder fundet nogle produkter frem, som i hvert fald godt måtte agere papirvægte i mit hjem – også selvom de måske ikke går under det navn i produktkataloget.

trend-1

1 Frøprins / 2 AYTM Globe small / 3 Bjørne / 4 AYTM Globe big / 5 Skulptur diamant

 

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

 

Headerkilde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens planteguide: Sophora "little baby"