Fotografering 101 // En altafgørende indstilling

Gårdhaven er (næsten) sommerklar!

Jeg bor midt i Aarhus’ navle, og jeg priser mig dagligt lykkelig over min lille udendørs oase, som jeg er dybt afhængig af.

Da jeg flyttede hertil for to år siden var gårdhaven ikke specielt lækker – det kan jeg vist godt sige uden at træde nogen over tæerne 😉 Stakit og fliser var fyldt med alger. Der var ingen blomster, og de mest dominerende planter var skvalderkål og brændenælder. Ikke ligefrem ting, jeg forbinder med en hyggelig gårdhave.

På en weekend fik min bror og jeg aflivet det værste bevoksning, og siden da har folk i ejendommen hjulpet os med at holde det ved lige. Faktisk mødtes de i sidste weekend (uden mig?!) og luede ud, plantede ny hæk og satte blomster i potterne. Virkelig rart! Jeg har åbenbart startet min egen lille gårdhaverevolution 🙂

image1-5

Det sidste jeg mangler nu er at male bænken og at plante krydderurter i min lille, hjemmelavede køkkenhave. Lige nu er den ikke særlig flot, men det bliver den i weekenden 🙂 Dét får I selvfølgelig også at se!

image3-3

P5170573

P5170571

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografering 101 // En altafgørende indstilling