Eksklusiv adventskalender til jer!

AFSLUTTET Giveaway: 1. adventssøndag

Indlægget er udgivet i samarbejde med Moodings.dk / Sponsoreret

moodings-com

Bloggen skal emme af julehygge i december! Jeg har sammen med nogle af de lækreste designvirksomheder lavet en adventsgiveaway til jer. Fordi jeg synes, I skal forkæles lidt ekstra i løbet af julemåneden, og fordi, jeg synes, I fortjener en kæmpe TAK for den interesse, I viser her på bloggen. Der en gave til en heldig vinder på højkant de næste fire adventssøndage og en ekstra julegave til juleaften også selvfølgelig, yay! 

I dag kan en heldig vinder nemlig få fingrene i:

Et gavekort på 500 kr til min favoritwebshop Moodings.dk.

Moodings.dk har utallige lækre produkter. Jeg har samlet nogle af mine favoritter herunder med direkte henvisninger. I har nu chancen for at få et ret solidt tilskud til en lækker julegave til jer selv eller en af jeres nærmeste!

Du skal deltage ved at smide en kommentar herunder indlægget. Få nys om, når jeg har fundet vinderen på næste søndag og tilmed åbner for en ny gave her på bloggen ved at følge min BlogLovin profil og min Instagram. Så ville jeg blive meget, meget glad! 🙂 

Jeg håber, vi ses igen næste weekend til endnu en vanvittigt lækker præmie! Og god første søndag i advent.

Klem Mette

header2

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

   

233 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksklusiv adventskalender til jer!