Aarhus tip: Arkitektskolens julemarked 2016

AFSLUTTET! Giveaway: 2. adventssøndag + vinder

Indlægget er udgivet i samarbejde med LOUISE ROE / Sponsoreret

1-2

Bloggen skal emme af julehygge i december! Jeg har sammen med nogle af de lækreste designvirksomheder lavet en adventsgiveaway til jer. Fordi jeg synes, I skal forkæles lidt ekstra i løbet af julemåneden, og fordi, jeg synes, I fortjener en kæmpe TAK for den interesse, I viser her på bloggen. Der en gave til en heldig vinder på højkant de næste fire adventssøndage, yay!

2-3

I dag kan en heldig vinder nemlig få fingrene i:

Det smukke og eksklusive salatbestik i messing (det vejer et halvt ton, kan jeg godt sige jer!) fra det danske designmærke: LOUISE ROE

Jeg ved, vi er mange, der elsker deres produkter, og derfor er jeg ret begejstret for denne adventsgave – jeg ville faktisk ønske, at jeg selv kunne deltage 😉

fkr

Du skal deltage ved at smide en kommentar herunder indlægget. Og få nys om, når jeg har fundet vinderen på næste søndag og tilmed åbner for en ny gave ved at følge min Blog Lovin profil, min Instagram og bloggens Facebookside. Så bliver jeg meget, meget glad! 🙂 

TILLYKKE! Den heldige vinder af 1. adventsgave (et gavekort på 500 kr til Moodings.com) blev Lene Mondrup. Du er blevet kontaktet direkte på mail 🙂

Jeg håber, vi ses igen næste weekend til endnu en GAW! Kæmpe decemberkrammer, Mette

   

111 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus tip: Arkitektskolens julemarked 2016