The art of moving

AFSLUTTET Giveaway: 4. adventssøndag

Indlægget er udgivet i samarbejde med House Doctor / Sponsoreret

giveaway_0158

Bloggen skal emme af julehygge i december! Jeg har sammen med nogle af de lækreste designvirksomheder lavet en adventsgiveaway til jer. Fordi jeg synes, I skal forkæles lidt ekstra i løbet af julemåneden, og fordi, jeg synes, I fortjener en kæmpe TAK for den interesse, I viser her på bloggen. Der en gave til en heldig vinder på højkant denne søndag og juleaften!

giveaway_0160

I dag er sidste søndag i advent, og i samarbejde med House Doctor har jeg skruet lidt op for eksklusiviteten! Jeg udlodder i dag den smukke og eksklusive Kubix lampe til anledningen til en værdi af 1100 DKK!

giveaway_0166

Du skal deltage ved at smide en kommentar herunder indlægget!

Få nys om, når jeg har fundet vinderen og tilmed åbner for en ny adventsgave ved at følge min BlogLovin, min Instagram og bloggens Facebookside. Så bliver jeg meget, meget glad! 🙂 

Vinderen findes om en lille uge (den 23. december), hvor en sidste gave fra Bloomingville bliver udloddet. Kæmpe adventskrammer, Mette


TILLYKKE! Den heldige vinder af 3. adventsgave (pakken fra Meraki) blev Nanna Nygaard. Du er blevet kontaktet direkte på mail 🙂

 

 

   

81 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The art of moving