Hyggelige køleskabsminder + 25% rabatkode

AFSLUTTET GIVEAWAY: Skønne salater & vidunderligt tilbehør

Godmorgen!

Er i klar på bloggens første giveaway?!

Jeg har på mange måder haft en anderledes december – en god slags anderledes. Jeg har åbnet op for min lille nye blogbaby, som jeg både er blevet virkelig glad for, men også glad for, fordi I har taget virkelig godt imod den. Jeg håber, at vi kan fortsætte med at snakke sammen i kommentarfeltet om alt og intet – også når vi bevæger os ind i 2016. December har været anderledes, fordi det er min sidste måned på mit praktiksted – og nøj, hvor kommer jeg til at savne mange mennesker, som har gjort et indtryk på mig. December er også en måned, hvor Emma jeg kom et skridt tættere på vores kalenderdrøm. Det føles rigtig godt.

December har været anderledes, fordi vinteren plejer at tage “hårdere” på mig. Jeg er ikke særlig vild med de korte dage og kulden der bider i mine små æblekinder. For at være ærlig, så plejer det faktisk at gøre mig en smule nedtrykt. I år har jeg dog formået at nyde julemåneden, og se det hyggelige i de korte (og kolde) dage, i at være indenfor, at tænde stearinlys og se gode film pakket ind i et varmt tæppe. Det er jo i virkeligheden ikke så skidt, vel?

IMG_1127

For at komme til sagen, så har jeg i lang tid gerne ville holde en giveaway her på bloggen, som tak for jeres støtte. Det er ikke særlig nemt at træde ind i et blogland, hvor der allerede er (mega!) mange bloggere, som gør et virkelig godt stykke arbejde, men jeg holder hovedet højt, og jeg tror virkelig på, at vi i fællesskab kan skabe en helt unik, autentisk og ærlig boligblog, hvor der er plads til at debattere og snik-snakke.

IMG_1146

For at sprede lidt juleglæde, har jeg allieret mig med min meget dygtige (og hammersøde) veninde Emma Martiny. Hun laver verdens lækreste mad og har skrevet den mest betagende kogebog. Selvom jeg aldrig troede, at jeg skulle sige det om en kogebog, så har den virkelig gjort et indtryk på mig. Der er lækre opskrifter, personlighed og smukke billeder – alle de ting jeg bedst kan lide samlet i én bog! Emma vil gerne give hendes kogebog “Skønne salater og vidunderligt tilbehør” væk til en heldig læser, som jeg trækker her på bloggen.

IMG_1185

Lige præcis mad er én af de ting, jeg elsker allermest, og så er det jo ikke så ringe at have en veninde, der skriver kogebøger, vel? Det er rundt om maden, vi i min familie samles, snakker, hygger og griner sammen. Det er for mig dét, der skaber rammen for den hjemlige hygge, som betyder enormt meget for mig – ikke kun i december, men hele året rundt.

IMG_1189For at vinde “Skønne salater og vidunderligt tilbehør” skal du i kommentarfeltet skrive de ting (2 eller 10 – det er op til dig), du værdsætter allermest ved december, og jeg trækker vinderen af bogen på JULEAFTEN!

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

42 kommentarer

 • […] I set den lækre konkurrence, som kører her på bloggen om Emmas smukke, smukke kogebog? Jeg må jo nok erkende, at der ikke er helt så mange deltagere endnu, som jeg havde håbet på. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  For mig er julen indbegrebet af hygge og samvær, og hvem elsker ikke det? På universitetet er julen ekstra kærkommen, fordi den medfører en tiltrængt (omend en noget kort) pause fra eksamen.
  Rigtig god jul, Mette! Din blog er virkelig fin, innovativ og forfriskende i ‘blogland’. Glæder mig til at følge dig i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  At være sammen med min familie , vi har alle så travlt og elsker det for der prioritere vi det bare højere og nyder det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jeg elsker allermest ved julen er:
  1. Familietid
  2. Aftenhyggen i hele decembermåned
  3. Alle de søde sager! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Nenonen

  Noget af det jeg værdsætter allermest ved julen, er det fællesskab som lige pludselig opstår omkring julegaveræs, julesweatere, gløgg, træer og den gode julemad.
  Jeg værdsætter tid sat af til brunch med venner og julefrokost med familien.
  Jeg er netop hjemvendt fra København til Jylland for at være sammen med mine kære, så det er klart samvær i julen, som er min absolutte yndlingsting ved julen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg elsker disse ting ved julen:
  – Drikke varm kakao indendøre med sterinlys tændt
  – Have god tid til at hygge med familie og venner
  – Få julemad og alt for mange småkager gennem hele december måned
  – Åbne/skrabe min julekalender hver dag indtil juleaften
  – Spise æbleskiver
  – Nyde julelysene rundt omkring i byen
  – Købe julegaver til dem jeg og holder af
  – og meget meget mere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  I år er december gået lynhurtig pga. eksamensopgaveskrivning, MEN at kunne skrabe min julekalender og tænde kalenderlys hver dag, har gjort decembermåned mere udholdelig. Selvfølgelig også indtagelsen af alt for mange julekager 🙂

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg sætter allermest pris på nærværet og hyggen med mine nærmeste. Og æbleskiver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Weiss

  At der er ekstra meget tid til familiehygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina jacobsen

  Det jeg elsker ved jultid er lave julepynt i år mig og min søn på 8år lavet små snemænd af ler og små juletræer til Min familie kommer og spiser med den 24

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Samvær
  Familietid
  Udpræget næstekærlighed (mangler vi årets resterende måneder!!)
  Årstidens grøntsager (især knoldselleri, rodfrugter, græskar)
  Frisk luft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg værdsætter:
  At byen er så fint pyntet med lys, familiehygge og den lækre mad, småkager og slik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg værdsætter allermest:
  – lysene; både de elektriske udenfor og kalenderlyset samt adventsdekorationen indenfor
  – duftene; glógg, julebag, flæskesteg… alt sammen ren lykke
  – traditionerne; de gamle hyggelige traditioner, hvor jeg fælder træer med familien eller de nye, hvor jeg ser en god filmserie med min kæreste til advent (dette år faldt valget på Die Hard 1-4)

  Jeg krydser fingre for, at jeg får fat i den lækre kogebog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  – Hygge
  -Lækkert mad
  -At give gaver til dem man elsker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira S

  dejligt at finde din blog – har fulgt dine indlæg på emmas blog og glæder mig til at følge med i dit eget univers,
  Jeg vil rigrig gerne vinde emmas bog – den har al den “ahr-effekt” en lækker bog skal have og har også sneget sig på ønskesedlen til jul 🙂
  tillykke med bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  For mig er julen indbegrebet af hygge, mad og familie. Og gaver – elsker gaver:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg holder af;
  Gløgg
  Duftene
  Samværet med familien
  Juleknas
  Gaverne – Både at give og få 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  De to ting jeg værdsætter allermest ved julen er:
  – At se mine kære og mærke fællesskabet i familen.
  – At have en hel aften dedikeret i hyggens tegn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  For mig er december ofte en travl og halv stresset måned med alt for mange gøremål, som skal ordnes på alt for få og korte dage. Dog er december også en helt igennem dejlig og hyggelig måned, og de mange juleindkøb er vel bare en del af charmen;)
  En af de bedste ting ved december er helt klart alle de lækre julegodter. Konfekt, julesmåkager og chokolade, I love it:)
  En anden sand decemberglæde er selvfølgelig juleferien (indrøm det, den er altså dejlig), som jeg har været så heldig at få tidligt i år.
  Hvis jeg vinder bogen, skal den gives til min skønne storesøster, som elsker Emma Martiny’s blog og derfor ville blive super glad, hvis hun fik en kogebog (endda en god en af slagsen) skrevet af hendes ynglingsblogger (en anden af julens glæder er vel også at give til andre, ik;))
  Glædelig jul og godt nytår, jeg krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Buur

  Alle de dufte, som er så karakteristisk ved julen – appelsiner med nelliker, vaniljekranse, glögg, and og gran! Det er jeg tosset med 🙂
  Og de ekstra lys rundt omkring – i vinduer, på træer og i gågader 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B

  Det bedste ved julen er:
  – Hyggen
  – Det at den samler venner og familie
  – Julemusik i radioen!
  – Julelys udenfor til at lysne i den mørke tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I for resten husket at deltage i konkurrencen om Emmas smukke kogebog på min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det jeg elsker allermest
  -er at hele familien bliver samlet og vi skal hygge.
  – at lave god mad til alle der kommer
  Og jeg elsker at give gaver ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lækker mad og julegaveræs har I så husket at deltage i den hammerlækre giveaway her på bloggen, om Emmas smukke, smukke kogebog? Det er en perfekt julegave til en, du holder af, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det jeg holder allermest af er hyggen. Hvilket for mig indebærer samvær med familien, juleslik og småkager, lysene i byens gader og julepynt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isalena Pagh Brauer

  Det jeg elsker mest ved julen er, at det er nærmest obligatorisk at tage sig tid til hinanden og at vise dem man har kær, at man holder af dem. Derudover er jeg en tand pyntesyg, så at det er “lovligt” at gå amok i julepynt, og omdanne sit hjem til sin egen lille julehule, hvor hvert stykke pynt ved synet, giver et strejf af varme og et smil på læben. Det er de små ting, der gør forskellen i julen, og hvis man blot kunne overføre lidt mere af det til sin hverdag, tror jeg at vi ville blive bedre til at være taknemmelige for det og dem vi har og nyde livet lidt mere. 😀

  Med venlig hilsen, Isalena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Steenfat

  Jeg holder allermest af december fordi det er den måned, hvor vi alle søger nærvær, varme og omsorg – og det er der en helt særlig magi over, fordi den står i skærende kontrast til julestress, deadlines og travlhed.

  Min yndlingsoplevelse hver eneste december er den obligatoriske gåtur når den første sne falder – uanset hvornår på døgnet det sker. Og så selvfølgelig at se Polarekspressen med mime drenge. Så er jeg nærmest lykkelig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Toft Sørensen

  Det jeg holder mest af ved december er den ro, der falder over mig, når jeg vender hjem til min søde familie for at koble af, hygge, gå ture, tænde lys og spise lækker mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Der er simpelthen så mange fantastiske ting ved julen.
  – Julelysene (jeg bor i Odense, og her er simpelthen så fint og hyggeligt
  – Julepynt (jeg er til det klassiske julepynt med røde julekugler og flettede julehjerter. Jeg elsker det)
  – Familie-hygge (jeg glæder mig til at få juleferie, så jeg kan komme hjem til min familie og mærke/dele ud af kærlighed)
  – Julemaden (jeg er tosset med brun sovs, og min far laver det lækreste grillede kød)
  …. Og mange, mange flere ting. Alle tingene fører ligesom den her julestemning med sig, som jeg simpelthen også bare elsker. Mange folk har travlt og er stressede over julegaveindkøb og alt det, der skal ordnes, men rigtig mange er heldigvis også bare i et særligt godt humør. Jeg elsker alle menneskerne på gaderne, og ja, jeg synes altså der er en speciel stemning, her i december måned. Det er en ting, jeg sætter meget pris på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at hygge med med familie, kæreste og veninder.
  Jeg nyder i December at gå ture i det kolde vejr.
  Og så holder jeg rigtig meget af alle de lys der kommer op over hele byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Gade

  Jeg elsker alle duftene ved julen, denne sans trækker mig tilbage til skønne minder fra min barndom. Duften af gran, appelsiner, stearinlys og andesteg, alle støtter de op omkring min lyst til hygge i den skønne julemåned, hygge i mørket med dem jeg elsker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg holder allermest af samværet med familien. Og æbleskiver og gløgg. Og kartofler med brun sovs. Og selvfølgelig også jule disney sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofi

  Jeg værdsætter:
  -Julelys (især alle de lyskæder der hænger rundt omkring.)
  -En lang frisk gå tur i vintervejret
  -At komme indenfor igen efter den friske gå tur, & drikke en varm kop saftevand eller kaffe.
  -At pynte op juletræ
  -Julen for mig betyder også en tur til Norge til min familie der
  -At finde gaver, pakke dem fint ind & spændingen til at give dem juleaften.
  -Alle julefilm & Disneysjuleshow
  Men det jeg værdsætter allermest er at gøre alle de ovenstående ting med min søde familie & venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det jeg værdsætter mest er:
  – En masse hyggeligt samvær både med min egen og min kærestes familie
  – Hjemmebag og konfekt
  – Al den fine julepynt
  – Den lækre julemad, både juleaften og til julefrokoster mm.
  – At tænde en masse stearinlys og drikke en masse te og varm kakao
  – At december for mig også betyder en lille ferie til Bornholm for at besøge min familie. Her er der plads til bare at slappe af og lade op, lave og spise en masse lækker mad og generelt bare nyde at se min familie.. Hvis tiden er til det, byder det også på en lille vandretur med telt sammen med min kæreste.
  – At finde gaver til dem jeg holder af og pakke dem fint ind, synes jeg er noget så hyggeligt
  – At Disneys juleshow nærmest er obligatorisk – uanset alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At vågne til en pakkekalender, børns smittende og magiske stemning fra en verden, hvor nisser og julemænd og rensdyr er en naturlig del af julen, og så det at det er helt ok som 24-årig at lege med perleplader og ler – for der skal jo pyntes op til julen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Æbleskiver, gaver og mørkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lige for tiden, hvor man er begravet i en bachelor opgave, må det være de små juleting som tæller.
  – At åbne for chokoladekalenderen om morgenen
  – At have stearinlys over hele lejligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg holder mest at julen og december måned fordi:
  – Der er kærlighed, hjælsomhed og smil alle vegne, fra fremmede og bekendte
  – Der er fint pyntet op på alle gader
  – Duften af min mors brændte mandler
  – Smagen af den første brune kartoffel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vemmelund

  Jeg elsker stemningen. Hyggen og den der dyne af altomsluttende kærlighed der omgiver mig. Jeg elsker maden. Glæden. Stearinlysene, duftene og julekæder der glimter i mørket. Ja, jeg elsker jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Jeg elsker mest af alt:
  – At se hele min familie i juledagene.
  – Hygge med lange gåture.
  – Julemaden..
  – Al den fine julepynt!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Det jeg værdsætter mest er:
  – Alle lysene. Både de elektriske lysekæder og de levende lys.
  – Juleknas! Konfekt, småkager etc. Jeg kan ikke få nok!
  – Hyggelige julemarkeder.
  – Gode tider med dem jeg allerbedst kan lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Dét, jeg elsker ved julen, er
  – at byen er fyldt med lyskæder, der glimter så fint!
  – at det er tilladt at spise kager og slik hver dag i december!
  – at det samler hele min familie!
  – at Søstrene Grene flyder over med fine sager, jeg kan bruge til at pakke julegaver ind med!

  God jul til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelige køleskabsminder + 25% rabatkode