Ugens designer: JUNCHER

HJÆLP! Hvilken farve?!

billede-04-10-2016-07-05-44

God-torsdag-morgen søde folk!

Jeg er desperat, og jeg har brug for jeres hjælp. I fællesskab har Jacob og jeg udvalgt to farver, som er tiltænkt soveværelset, hvor vi begge synes, væggen bag natbordet trænger til lidt liv. Jeg var klar til at gå all in på dusty rose, en mørkere grøn og en burgundy-farve. Det var min kæreste ikke. Og såvel som det kan være besværet ved at bo sammen med nogen, så er det jo også charmen at skulle tilpasse sig hinanden. SÅ. Vi er endt på en støvet mørkeblå til soveværelset (troede vi, i hvert fald).

For et par dage siden lavede jeg en farveprøve af to toner af blågrå på væggen. Problemet er bare, at nu er vi virkelig i tvivl om, hvilken en nuance det skal være!

Det håber jeg, I kan hjælpe os med at afgøre i dag, for jeg vil virkelig gerne have malet færdigt i weekenden, så vi kan få noget op på de tomme vægge.

12

Soveværelset er langt fra færdigt, og faktisk kan jeg ikke vise jer meget mere end et natbord og en seng. Den mørke, støvede blå skaber for mig lidt mere hygge i soveværelset. Men hvilken tone skal vi dog vælge?! Skal vi satse på den helt mørke blå eller skal vi gå mere ‘safe’ med den lidt mere grå og lysere farve? 🙂 Og ja, jeg ved godt, at vi er meget pertentlige, men det skal jo være den HELT rigtige nuance 😉

vaeg-sovevaerelse

 

   

5 kommentarer

 • Lea

  Den nederste.. synes den ser mere støvet ud og det forbinder jeg mere med ro end en klarere farve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Jep, du har ret, Lea! Faktisk er jeg lige gået i gang med at male den på soveværelset! Tak for din hjælp 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den blå – den er bare så rolig og passer så fint til træet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den helt mørke blå er en fantastisk farve. Den skaber en god stemning og vil nok også være en god kontrastfarve til fx. jeres flotte natbord 🙂
  Håber i finder ud af det, rigtig god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart den gråblå. Jeg synes den mørkeblå bliver for mørk. Spændende med det “nye” soveværelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens designer: JUNCHER