Smuk keramik og decemberglæder

Hvor er det fra?

Godmorgen damer! Hver lørdag står jeg op klokken 7, fordi jeg nyder at have nogle morgentimer for mig selv, hvor jeg kan få lavet lidt arbejde inden weekenden for alvor starter. Det er dejligt og afslappende.

En del af min morgenrutine er at scrolle igennem Pinterest for at se, om der er et eller andet lækkert, der fanger mit øje – og det er der ofte! Derfor har jeg også de sidste tre lørdage delt et billede af et rum, som jeg er særligt forelsket i, og I har i disse blogindlæg haft mulighed for at se, hvor produkterne er fra.

Kigger I ikke tit på et billede, og tænker: “Hvor er det fra?!”, eller er det bare mig? 

Min morgen i dag bliver nok knap så afslappende, fordi jeg har en aaaaalt for lang liste liggende ved siden af mig (*gaaaab*). Jeg vil straks gå i gang med at tjekke nogle punkterne af, indtil min kæreste står op ved tolvtiden. I dag skal vi nemlig kærestehygge. Vi har ikke ført en ordenlig samtale hele ugen, fordi vi har været hjemme på forskudte tidspunkter. Vi er begge enige om, at det skal indhentes i dag!

hvor-er-det-fra

Denne stue fangede mit blik, da jeg besøgte Pinterest i dag. Kombinationen af det mørke læder og det lyse gulv er *mwah* bellissimo!

Flagermusstol // Antik brun lædersofa // Ellos Georg sofaborde // Fåreskind // Organic pouf 

Skriv i kommentarfeltet, hvis der er nogle produkter, som jeg ikke har fået tagget på billedet. Måske ved jeg alligevel, hvor du kan finde det!

Billede

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk keramik og decemberglæder