Ugens designer: Louise Roe

I kigger på…..

billede-04-11-2016-20-47-15

Det er ikke ofte, jeg deler personlige indlæg her på bloggen. Mest af respekt for, at Chaotic Harmony er en boligblog, men jeg synes også sommetider, at I skal introduceres til mig, hvad jeg går og roder med, og hvem jeg er. Jeg elsker interiør (surprise!), og jeg elsker at skrive (surprise, igen!). Derfor har jeg den her boligblog, og derfor læser jeg på Journalisthøjskolen. OG jeg har simpelthen været så svineheldig at få lige præcis dén praktikplads, jeg drømte om – hos Pej gruppen. Pej gruppen er et skandinavisk trendinstitut, og fra januar glæder jeg mig til at være med til at fremlægge, skrible og fortælle om fremtidens trends og tendenser! Pej gruppen forudser interiør-, farve og designtrends to/tre år frem i tiden, og det er lige præcis dét, jeg vil lave.

Jeg har altid tænkt, at bloggen her giver mig nogle indsigter i trends og tendenser, og selvfølgelig kan man researche sig frem til rigtig meget information, men jeg har alligevel altid haft en ønske om at komme bare lidt tættere på trendspottingprocessen – allerede inden designvirksomhederne får det at vide. Det får jeg lov til nu, og jeg er ærlig talt helt oppe i skyerne!

Det er virkelig en win, win situation for mig, at min yndlingshobby og mit arbejde det næste halve år kan kombineres. Bloggen bliver fortsat prioriteret højt, og den indsigt, jeg får i i trends og tendenser i interiør- og boligbranchen, glæder jeg mig til at dele med jer. Jeg glæder mig til at være ét skridt foran!

Til sidst vil jeg bare sige tusind tak. Tak, for at I engagerer jer, for at I læser med, og for at I krydsede jeres fingre!

Kæmpe klem Mette

   

5 kommentarer

 • emilie

  stort tillykke med praktikpladsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  KÆMPE tillykke! Det er da mega fedt for dig! Det kan være vi så får lidt at høre om hvordan sådan noget fungerer. Det kunne i hvertfald være ret spændende!
  Rigtig god weekend til dig :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla T

   PS: Det er et virkelig godt billede af dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Du kan tro, I får en masse insights, Camilla! 🙂
   Og tusind tak :-*
   Klem og god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens designer: Louise Roe