Forvandl IKEA-møbler til luksusmøbler

Instagram moments #april

Det er jo helt vanvittigt som tiden går. I april har jeg været ramt af ‘eksamenssyndromet’, hvor jeg overhovedet ikke har ænset en disse af, hvad der har foregået omkring mig. Det er ikke en tilstand, jeg er synderligt glad for, men jeg må nok desværre erkende, at jeg ikke træder ud af den før på torsdag, hvor jeg afslutter en 48-timers økonomieksamen (SUK!). Det er absolut ikke noget der huer mig, men heldigvis kan jeg hæfte mig ved, at tiden jo fiser afsted, og at eksamen formentlig er overstået, før jeg når at blinke.

På trods af min eksamensboble, så har april været DEJLIG, og en af hovedårsagerne til det – uanset hvor meget det end lyder som en kliché – er, at jeg bliver ret glad for at se, at I fortsat flittigt følger med herinde. TAK! April har nemlig været en begivenhedsrig måned for ‘chaotic harmony’.

Nedenunder har jeg samlet lidt af mine favoritøjeblikke til jer. I kan følge med på min Instagram her!

1

…Jeg løftede sløret for mit kæreste eje,
…og kiggede på smukke detaljer i min søde venindes lejlighed (Pssst.. glæd jer til maj-udgaven af ‘drømmehjem’)
…Jeg nød synet af farverige forårsblomster, imens sneen slog imod ruden,
…og jeg viste jer én af min favoritlamper på sin fine plads på natbordet.

 

3

…Jeg viste Jer et nyt lille selv-projekt. Måske I har lyst til at prøve det samme?!
Min nye, fine billedvæg.
…Jeg snakkede lidt om mine keramikfavoritter,
…og faldt i svime over mine nye keramikkopper!

 

2

…Lidt mere billedvæg.
…Jeg lavede en lille læderpung på sofaen en søndag eftermiddag.
…Jeg duftede til de fine Eucalyptus,
…og knipsede lidt flere billeder af min venindes lejlighed.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvandl IKEA-møbler til luksusmøbler