I DAG: Pop-up marked med afrikanske, farverige, unikke varer

Instagram moments @chaoticharmonydk

instagram

Jeg trænger til at holde et kort statusmøde. Jeg har ikke gjort det længe, fordi overskuddet simpelthen ikke har været til det. Jeg har halset efter mit liv i de seneste måneder – på den gode måde. Det går stærkt på alle tænkelige fronter. Atelier Aarhus, bloggen, skolen og en masse andre ting. Jeg føler virkelig, det kører for mig! Mere end det har gjort i rigtig, rigtig lang tid faktisk.

Jeg får en masse ud af mine dage. Min to-do liste er altid checket af, når jeg går i seng. Jeg er dagligt i kontakt med nye spændende mennesker – blandt andet var Emma og jeg et smut forbi sødeste Katrine fra århusianske North of Eden tidligere på ugen. Jeg får produceret en masse spændende indhold til Jer, Atelier Aarhus har snart udsolgt (så skynd dig, hvis du vil nå at få fingre i kalenderen her), og I har simpelthen været SÅ støttende. Udover dét, så former lejligheden sig, præcis som jeg har ønsket mig i lang tid (følg med i hele den sag her).

Inden jeg checker ud og ind i dagen (som min yogalærer ville sige) så vil jeg lige sende en lille bøn til jer.  Jeg har virkelig behov for, at I krydser fingre, arme og ben for mig i morgen. Jeg skal til et virkelig spændende møde, og jeg håber sådan, det bærer frugt! Og når ja, følg med på min Instagram – den er jeg også ret god til at få opdateret for tiden 😉

Det største søndagsklem og god karma fra en ret motiveret og tilfreds ung pige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG: Pop-up marked med afrikanske, farverige, unikke varer