Et originalt hjem i Aarhus midtby

Instagram moments #februar

Masser af grin, smil og glade dage opsummerer nok rimelig godt, hvordan jeg har haft det i februar måned. Det lyder jo dejligt, og det har det virkelig også været. Hektisk, men rigtig, rigtig rart. Udover at jeg nu er ejer af ‘Mette Møller Hansen Holding’ *klir*, så er Emma og jeg også endelig blevet ejere af ‘Atelier Aarhus’ *klir*. Det er en vanvittig fornemmelse, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at se, hvad fremtiden har til os!

Dagene går af samme årsag virkelig hurtigt herhjemme, men jeg er ved at genfinde min sædvanlige effektivitet. I er faktisk lige nu (klokken 6:30, si’r det bare..) det sjette punkt på dagens to-do liste 😉 Jeg vågnede med fornyet energi i morges – delvist fordi solen skinnede på mig hele dagen i går, men også fordi jeg tillod mig selv at holde ‘mobilfri’ dag, hvor jeg i stedet gik lange ture i virkelig godt selskab. Dét gør man simpelthen for sjældent, og jeg tror faktisk, at jeg vil til at lægge nogle dage ind i ny og næ, hvor jeg går fuldstændig offline. Det burde måske endda være mit lille martsprojekt?

I hvert fald så glæder jeg mig (meget!) til at dele en masse spændende projekter med jer i marts, og jeg håber, I alle får en dejlig start på måneden. Nu vil jeg klappe computeren sammen, pakke min taske og fise med 130 i timen op ad Randersvej (jer der bor i Århus ved, at det ikke kan lade sig gøre..).

collage1… Ubestridt kaktuskærlighed <3
… Vi printede verdens smukkeste prototype
… Og fejrede Atelier Aarhus’ stiftelse på bedste mexi-manér!
… Min loyale følgesven hjalp til med de populære fotoguides,
… Og jeg grinte en masse med min (smukke) partner in crime.
… Jeg nød solskinssøndagen ved smukke Moesgaard Museum fuldstændig offline
… Og ved mindst ligeså smukke Moesgaard strand i virkelig godt selskab.
… Jeg har været på besøg i det dejligste lille hjem
… Og nydt synet af vores lille hjertebarn.

[archive-grid cat=”instagram-moments” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et originalt hjem i Aarhus midtby