De bedste skjulte boligbutikker i Aarhus / Gæst hos ChriChri.dk

Instagram moments #juni

collage1

Åh ja, cirka 14 dage forsinket kommer et lille ‘månedsvink’ fra mig for juni måned. Sagen er dén, at jeg fik startet på min sommerferiebog (i aktion nederst til højre) liiidt for tidligt, og jeg var begravet i den i et par dage. Derfor fik jeg ikke foretaget mig dagens gode gerning.

Jeg elsker at lave de her små tilbageblik på månederne. Det minder mig om, at jeg skal huske at værdsætte alle de små ting, jeg foretager mig, og det minder mig om, hvor utroligt privilegeret jeg er over alle de søde mennesker, jeg har omkring mig. Det lyder som en kliché, men det er så sikkert som amen i kirken.

I juni har min primære rolle været at agere rollemodel for ham med numsen på billede nummer 3, hvis køkken er blevet flænset, nedrevet og opsat i en ny, forbedret udgave. Læs om ombygningen: del 1 her og del 2 her.

Han har til tider været det, jeg ville kalde ‘lettere frustreret’ (det er måske en underdrivelse, ahem..) over flytterodet og har derfor boet nede ved mig, imens byggeriet har stået på. Det har været ret så hyggeligt!  Udover dét har juni virkelig stået på familiehygge – blandt andet ved mine søde, søde fætre i Oslo i en weekend, hvor vejret var væsentligt bedre end i Danmark (bemærk solen, stroptoppen, solbrillerne og Colgatesmilet på midterste billede).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste skjulte boligbutikker i Aarhus / Gæst hos ChriChri.dk