Hvorfor valgte jeg at døbe bloggen "Chaotic Harmony"?

Instagram moments #maj og den seneste måned….

1

Godmorgen folkens. Det rigtige ord at bruge ville nok være “God formiddag”, men jeg er sådan cirka permanent fire timer bagud inde i mit hoved disse dage. Det skal nu forstås som noget ganske positivt, for i weekenden gav jeg mig selv lov til at holde F-R-I, så jeg har slugt hele bogen “Mig før dig” på chokerende to dage. For cirka tyve minutter siden vendte jeg sidste side i bogen, og er så småt begyndt at tage hul på en ny arbejdsuge, som helt sikkert bliver mere spændende end det endnu er gået op for mig – mere om det senere!

Der har været lavvande på bloggen i den sidste uge, simpelthen fordi jeg ikke vil belemre Jer med ligegyldig snik-snak – I skal have noget for Jeres tid, og jeg har ikke lige haft idéerne til, hvad jeg kunne inspirere Jer med i forgangne uge. Det har jeg tilgengæld nu, så jeg glæder mig til at tage hul på juni! Maj er fløjet fra mig i en aller hulens fart, så det er egentlig helt rart at scrolle igennem mit Instagram-feed, som alligevel kan minde mig om nogle skønne øjeblikke i maj. Følg med på min Instagram-profil her, der dukker snart en spændende konkurrence op!

2

Den sidste måned på Chaotic Harmony:

..Jeg delte mit ultimative DIY-projekt til dato. Se guiden her.

..Jeg delte billeder af min fine baggård og fortalte, hvordan jeg gjorde denne altan flot igen.

..Jeg viste Jer indenfor i min skønne venindes lækre lejlighed!

..Jeg fortalte om tankerne bag bloggens navn.

…Og jeg viste Jer mine smukke, smukke keramikkopper!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor valgte jeg at døbe bloggen "Chaotic Harmony"?