En lejlighed der emmer af kreativitet og personlighed

Instagram moments #marts

Her sidder jeg henslængt i min sofa med en varm kop kaffe i hånden, klar til at gribe til bloggertastaturet igen efter knap en uge offline. Ugen har jeg brugt i Prag sammen mine to søde veninder, Ida og Emma. Nej, hvor har det bare været livgivende og dejligt at være i deres selskab. Det var intet mindre end endnu en rejsesucces, som vi alle tre er enige om at gentage igen næste år!

En uge uden arbejde var virkelig tiltrængt. Mest fordi jeg kan mærke, at april kommer til at rive tænder ud på mange fronter. ‘Atelier Aarhus’ blev efter et konstruktivt møde med en gruppe piger i går snart klar til rykke et skridt tættere på realiteterne, flytningen af bloggen er igangsat, og for at det ikke skal være nok, så får vi udleveret eksamensopgave om 30 minutter. Der er vanvittig fart på – så meget fart på, at jeg skal minde mig selv om at stoppe op, trække vejret og nyde det – én gang for alle.

Nu endte jeg med at ævle en hel masse om det, der kommer til at ske i løbet af de næste par uger, selvom jeg i virkeligheden skulle kigge lidt tilbage på marts. Men det kan egentlig siges meget kort: det har været hektisk, udfordrende, smagfuldt og hyggeligt. Alle sammen er ord, der er gået igen de sidste par måneder – og det er slet ikke så dumt, vel? 🙂

Nu vil jeg bruge de næste 30 minutter på at stille skarpt på årets eksamensopgave, som strækker sig over de næste to uger. Wish me luck!

instagram…Jeg kiggede på Prags smukke pastelfarvede bygninger,
…og nød forårsstemningen på toppen af Prag.
…Jeg var til Finders Keepers og fandt de fineste plakater til min nye billedvæg,
…og nød en langsom søndag i godt selskab.
…Jeg besøgte igen væksthusene – vanvittigt fint sted!
…Jeg udfoldede mig kreativt på lærred,
…og fortalte jer om, hvordan man passer på den smukke Areca palme.
…Jeg viste det smukkeste drømmehjem frem,
…og arbejdede lidt fra sengen.

 

[archive-grid cat=”instagram-moments” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

3 kommentarer

 • Teresa

  Okay så, tak for svar! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Er nødt til lige at høre – hvor er den fine vinhylde, eller hvad dælen man kalder den slags, der er på tredje sidste billede købt henne? Den er SÅ fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Teresa,
   Tak for din besked! Jeg forstår godt, du er vild med vinreolen – dét er jeg også! Desværre kan de ikke købes noget sted, men prøv at søg lidt på brugtvaresider (dba eller degulesider) efter “Vinreol i smedejern”. Måske dukker der et lignende vin’bur’ op? 🙂 Held og lykke med jagten! /Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lejlighed der emmer af kreativitet og personlighed