Instagram moments #juni

Interiørfabrikken

P6300005

For godt en uges tid siden lavede jeg et blogindlæg for ChriChri.dk, hvor jeg havde samlet mine 7 favoritbutikker i Aarhus. Jeg nød virkelig at lave arbejdet til det blogindlæg, fordi jeg ikke kun fik endnu en undskyldning for at besøge butikkerne igen, men også fordi jeg fik mulighed for at stifte et tættere bekendtskab til butikkens ejere og medarbejdere. Dét er altid dejligt!

Jeg har besluttet mig for at bruge lidt mere energi på at sætte Århus’ ‘boligpotentiale’ på landkortet, og derfor vil jeg lave en Aarhus-guide til de små finurlige butikker der ligger rundt omkring. Efterhånden håber jeg på at kunne opbygge et lille ‘kartotek’ af butikker, som jeg gerne vil anbefale!

Først i rækken er ‘Interiørfabrikken’. En lille butik som ligger hylder til diverse danske upcoming designere, og det er seriøst en guldgrube! Jeg elsker at sætte mine ben i butikken. Ejeren er sød, og stemningen simpelthen så rar. Det skyldes selvfølgelig også, at butikken ligger et stykke væk fra turisternes sædvanlige rute gennem Aarhus.

 

P6300003P6300010P6300011P6300004P6300027

Interiørfabrikken
Fredensgade 29
8000 Aarhus C

Tir-fre: 11-17:30
Lør: 10-14:00

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram moments #juni