Ugens planteguide: Fingerphilidendron

Når jeg bevæger mig ud af min komfortzone

God-onsdag-morgen!

Det er en uge siden, jeg har blogget, og det kribler virkelig i mine fingre for at komme til tastaturet igen. Samtidig er jeg egentlig glad for, at jeg valgte at prioritere at få styr på en masse praktisk i mit liv, inden jeg kom tilbage hertil. MEN her jeg så (trommehvirvel) – tilbage igen!

Der er sket maaaange ting, siden vi sidst snakkede, og overskriften opsummerer nok ret godt, hvordan den sidste uge har været.

Til jer der ikke ved det, har søde og dygtige Emma og jeg givet os i kast med at lancere dét, der med tiden skal blive Danmarks fedeste brand for office essentials 😉 Det er benhårdt arbejde, og vi føler os virkelig udfordrede – på den gode måde! Det er vanvittigt at mærke, hvordan vi rykker os for hver eneste gang. Vi udvikler os ikke kun personligt, men også som et team, der har vist sig at være meget stærkt.

For et par dage siden kunne vi (endelig!) printe otte prototyper af indholdet, som dejlige qvindfolk skal teste i et par måneder. Den prototype ser I herunder:

Atelier Aarhus er navnet på vores nye virksomhed! Logoet har vi brugt så afsindigt mange timer på, så vi håber, I kan lide det!

Omslaget er ikke i nærheden af det, vi ønsker os, men det er selvfølgelig en opgave, som vores trykkeri fikser for os. Jeg håber på (og regner med), at vi i starten af næste uge kan løfte sløret for omkring 3 forskellige indbindingsdesigns, som I kan stemme på!

Men det her opslag skulle jo egentlig ikke være kalendersnak, selvom det er virkelig fristende, og jeg ELSKER at snakke om det. Det skulle egentlig bare være en lille ‘welcome back’-hilsen til mig selv 😉

Jeg glæder mig til at vise jer en masse spændende ting de næste uger. Indtil vi ses igen, må I have en dejlig onsdag! 🙂

Jeg brugte Valentinsdag (…som jeg egentlig ikke fejrer) sammen med min sødeste veninde Kathrine. Vi spiste vanvittigt god mad på OliNico!

Jeg købte denne nye smukke kaktus. Det virkede bare mere fornuftigt end at købe den seng, jeg manglede (hæhæ..).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…og så købte jeg da også lige den her smukke plante i samme ombæring!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lille snigpremiere på en dejlig lejlighed, som I får en rundvisning i senere på ugen.

[archive-grid cat=”debat” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]HVERDAGSGLAEDER[/archive-grid]

 

   

4 kommentarer

 • Laura

  Dejligt, du er tilbage! Jeg GLÆDER mig til, at købe og støtte jeres projekter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Nej, sikke en dejlig velkomst! 🙂 Det er da svært at lade være med at smile! Tak for din støtte, Laura – den er meget (!) værdsat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Steenfat

  Velkommen tilbage, søde Mette. Fedt projekt med office essentials. Heldigvis har jeg brug for en masse af den slags, og jeg glæder mig til at være stor-kunde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Mange tak søde Laila! Jeg er glad for at høre, at du forstår vores idé! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens planteguide: Fingerphilidendron