Highlights fra november...

Julegaveidé til den kreative

1234

For meget nyligt var jeg inviteret ned til Interiørfabrikken (min yndlings, yndlings, yndlings biks!) for at ønske dygtige Gabriella (aka. Frk. Hansen) tillykke med hendes kreabog ‘Kreatid’. Jeg har altså kæmpe respekt for mennesker, der udfordrer sig selv, og resultatet af Gabriellas hårde arbejde det sidste år er simpelthen så fint! Hun gemmer på nogle vildt (!) gode idéer i hendes nye bog, og den får en kæmpe anbefaling fra mig – og så koster den kun 149 kr?! Køb den her

12345

Hvis du mangler en gave til en kreativ sjæl – lille som stor – så er bogen helt oplagt. Den indeholder udførlige guides og billeder til hvert projekt! Jeg glæder mig til at komme i gang med at lave nogle af de lækre ting for bogen!

Følg på Instagram: @Kreatid @Interiørfabrikken

123456

   

1 kommentar

  • Wow, hvor er det bare et dejligt at læse. Tusind tusind tak Mette. Tak for de flotte ord og billeder! Så skønt at se bogen hos dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highlights fra november...