Et badeværelse uden vinduer? Opnå optimalt lys alligevel!

Lækre DIY-projekter til sommer

collage1-pinterest

De sidste par år har jeg holdt en kombineret sommerfest og fødselsdagsfest i min lille gårdhave, og hvert år forsøger jeg at pynte lidt op for at gøre det fint og hyggeligt. I går sad jeg og ledte efter lidt inspiration til dette års pynt og fandt nogle virkelig fine (synes jeg..) forslag, som jeg vil prøve at blive lidt inspireret af i år!

collage1-pinterest-numre

1 Den sødeste oppyntning // 2 Nem guide til smukke blomsterkranse // 3 Blåbærmojitos // 4 Alternativ vase – en udhul // 5 Europaller som borde – så fint! // 6 Vand med farverige frugter

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et badeværelse uden vinduer? Opnå optimalt lys alligevel!