Ny virksomhed = nye ting

Lækre ILVA-nyheder

Jeg elsker at modtage nyhedsmails fra boligmagasiner, -virksomheder og -kæder med nye kollektioner, og jeg er altid super nysgerrig på, hvad de nye kollektioner har at byde på!

ILVA gør sommetider noget helt særligt – noget, som jeg virkelig synes, de har formået med deres nye Autumn/Winter 2016 kollektion som blev tilgængelig i butikkerne tidligere på måneden. Både farverne (alle undtagen den lyserøde), legen med de geometriske former og figurer, de dekorative detaljer, og blandingen af materialer med en industriel, men hjemlig undertone er jeg virkelig vild med!

AW16.22

AW16.4

AW16.6 AW16.7 AW16.8 AW16.13 AW16.14 AW16.16 AW16.18

 

2 kommentarer

 • Wauw, sikke en kollektion! Jeg er dybt forelsket i reolen på det første billede. Og i bordet på det sidste, haha. De måtte begge meget gerne flytte ind herhjemme 🙂

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Haha, Lisbeth! Jeg har netop sat reolen nummer 1, fordi det er min absolutte favorit! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny virksomhed = nye ting