Feather print

Lamp to-go

Contain ad link p1231342

Det sker sjældent, at jeg ikke er inde over hvilke ting, vi skal købe til lejligheden, men denne lampe havde Jacob faktisk allerede købt, inden vi mødte hinanden, og jeg er simpelthen blevet SÅ glad for den, at den aldrig kommer ud af lejligheden igen!

Jeg er vild med møbler og items, der er funktionelle, og denne FollowMe bordlampe fra spanske Marset er både pæn, praktisk og opladelig (!!). Indtil nu bliver den flyttet rundt i lejligheden alt efter behov, men til sommer har jeg en idé om, at den skal agere substitut for en lanterne på altanen og måske også med på et par strandture i ny og næ.

p1231341

   

1 kommentar

  • ej, den har jeg sukkert efter længe. den er så fin 🙂
    Godt at høre i er glade for den 🙂
    Rigtig god dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feather print