En sand århusiansk perle på Frederiksbjerg

AFSLUTTET! LAST CALL: VIND lækkert gavekort til Miinto.dk

God eftermiddag alle sammen,

Jeg sidder og varmer mig under min dyne klokken kvart i fire om eftermiddagen?! Jeg er virkelig en frossenpind, og det stopper ikke, før vi igen går mod varmere dage (åh, det bliver en lang vinter, æv).

Anyways, så så jeg lige mit snit til at minde Jer om, at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om at vinde et l-æ-k-k-e-r-t gavekort til Miinto.dk på 500 kr! Jeg trækker vinderen i de tidlige morgentimer i morgen, så tag dette som et ‘last call’ for at få chancen for at vinde. Miinto.dk har virkelig mange lækre ting i både bolig og tøj.

Gå ind i DETTE BLOGINDLÆG, og kommentér i kommentarsporet, så er du all set og med i lodtrækningen!

miintonr

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sand århusiansk perle på Frederiksbjerg