To dage på farten og en grøn gave

Lidt Århus-propaganda: Macrame workshop

6a7049_7ef440d5573c4985a3db5c78cd8cce3f

Godmorgen folkens!

Jeg tjekker kun lige kort ind i dag, inden jeg fiser af i skole for resten af dagen og aftenen. De sidste fire dage har jeg kun haft én ting på hjernen, og det er “kalender, kalender, kalender”. Jeg sværger, at hvis jeg ser mere gavepapir og brudeslør de næste par dage, så begynder jeg at slå flikflak! 😉

I går skrev Balsalen i Aarhus til mig, og spurgte om I mon kunne have interesse i at deltage i en Macrame workshop, hun afholder i weekenden, og det kan jeg selvfølgelig ikke afvise, så her kommer en lille servicemeddelelse til alle århusianere! Jeg ville elske at deltage, men desværre står der flytning på weekendens program hos mig (æv bæv!).

Det er svenske FROSTA DESIGN der kommer og afholder workshop i Macrame vægophæng i Balsalen.

Hvornår?
Lørdag d. 17. september fra klokken 10-17.

Hvor?
Balsalens lokale RUM
Frederiksgade 12-14
8000 Aarhus C

Prisen
Prisen er 950,-, og er inklusiv materialer til et ophæng.

KØB JERES BILLET HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To dage på farten og en grøn gave