Ugens planteguide: Zz plant

Månedens citat på en fin plakat (gratis download)

Ja, jeg ved, I tænkte det samme som mig – hvor får hun de ordspil fra?!

Faktisk kunne jeg ikke sove til mere end klokken 05:00 i dag, så jeg greb min computer, fordi jeg hurtigt fik en kreativ tanke, som jeg selvfølgelig vil dele med jer.

Jeg forestiller mig, at jeg hver måned vil dele et smukt/motiverende/betydningsfuldt citat, og I er selvfølgelig også mere end velkomne til at byde ind med nogle i kommentarfeltet, samt en grund til, hvorfor citaterne betyder noget for jer. Jeg laver citatet til en plakat, som I kan downloade her på bloggen. Til alle århusianere vil jeg bare lige slå et slag for Godsbanens grafiske værksted, som printer billigt og ligeså stort, som man ønsker. Samtidig kan vi bruge citatet, som et lille fokusområde i løbet af måneden og inspirere hinanden til at klø på! Det er okay at være lidt lommefilosofisk, ik? 😉

Jeg har lagt ud og fundet et citat, som appellerer ekstra stærkt til mig disse dage. Hvorfor? Fordi jeg føler, at jeg er ved at skabe min egen vej – min egen karriere. Det er nogle gange ekstra udfordrende at huske at tro på sig selv, imens man er på rejsen. At tro på, jeg træffer de rigtige valg. Lige nu er det allervigtigste for mig, at jeg er tro mod mine drømme, og at jeg står fast ved, hvad jeg gerne vil. Selvom det er (meget!) nemmere sagt end gjort.

Derfor er januars første citatplakat (ja, jeg gjorde det igen..): I believe in the person I want to become

poster-quoteplakat-citat-januarDOWNLOAD PLAKATEN HER

*Plakaten er lavet til at kunne printes i A4 format.

[archive-grid cat=”gratis-print” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens planteguide: Zz plant