Instagram moments #januar

Månedens citat (plakat til gratis download)

Hver måned deler jeg et smukt/motiverende/betydningsfuldt citat, som enten I eller jeg selv har fundet. Jeg laver citatet til en plakat, som I kan downloade her på bloggen. Samtidig kan vi bruge citatet, som et lille fokusområde i løbet af måneden og inspirere hinanden til at klø på! Det er okay at være lidt lommefilosofisk, ik? ?

Jeg bliver nød til at være ærlig…. Jeg er en smule ramt i dag (tømmies, I ved), og det er måske i virkeligheden den forkerte dag, jeg har valgt at være filosofisk og reflekterende på. Det er ikke de store tanker, der dukker op i mit hoved lige nu, men heldigvis er denne plakat lavet tidligere på ugen, hvor jeg havde store tanker i spil.

billede1

På trods af mit eget personlige kaos, så føler jeg, at I får mulighed for at lære mig og mine (nogle gange skøre) beslutninger og refleksioner lidt bedre at kende – og det er jo en god ting, ikke? I hvert fald fortjener I jo at vide, at min kæreste og jeg er flyttet fra hinanden, og det er hér citatet ovenfor kommer ind i billedet.

Jeg gør meget ud af, at jeg skal være fuldstændig helt og aldeles tilfreds og lykkelig i mit liv – måske lyder det en smule urealistisk, men jeg tror på, at jeg kan finde min egen lykke – ikke halvt, men fuldstændigt! Jeg vil minde mig selv om i denne måned, at jeg i alt, jeg gør skal have hjertet med – fuldstændigt. Kan I nikke genkendende til det?

DOWNLOAD PLAKATEN HER!

3 kommentarer

 • […] tema for de plakater, som jeg har lavet til jer indtil nu har været ord. Jeg har lavet denne citatplakat, delt denne smukke patentplakat og et par andre, som I kan se under kategorien ‘Gratis […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Er dette ikke et ret kendt citat? Eller det er måske WHEREVER you go…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Jo, det er det sikkert, Therese ? Jeg fandt det på Pinterest ??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram moments #januar