Instagram moments #januar

Månedens citat (plakat til gratis download)

Hver måned deler jeg et smukt/motiverende/betydningsfuldt citat, som enten I eller jeg selv har fundet. Jeg laver citatet til en plakat, som I kan downloade her på bloggen. Samtidig kan vi bruge citatet, som et lille fokusområde i løbet af måneden og inspirere hinanden til at klø på! Det er okay at være lidt lommefilosofisk, ik? ?

Jeg bliver nød til at være ærlig…. Jeg er en smule ramt i dag (tømmies, I ved), og det er måske i virkeligheden den forkerte dag, jeg har valgt at være filosofisk og reflekterende på. Det er ikke de store tanker, der dukker op i mit hoved lige nu, men heldigvis er denne plakat lavet tidligere på ugen, hvor jeg havde store tanker i spil.

billede1

På trods af mit eget personlige kaos, så føler jeg, at I får mulighed for at lære mig og mine (nogle gange skøre) beslutninger og refleksioner lidt bedre at kende – og det er jo en god ting, ikke? I hvert fald fortjener I jo at vide, at min kæreste og jeg er flyttet fra hinanden, og det er hér citatet ovenfor kommer ind i billedet.

Jeg gør meget ud af, at jeg skal være fuldstændig helt og aldeles tilfreds og lykkelig i mit liv – måske lyder det en smule urealistisk, men jeg tror på, at jeg kan finde min egen lykke – ikke halvt, men fuldstændigt! Jeg vil minde mig selv om i denne måned, at jeg i alt, jeg gør skal have hjertet med – fuldstændigt. Kan I nikke genkendende til det?

DOWNLOAD PLAKATEN HER!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Instagram moments #januar